Literatura

,, Choć- do mnie ,, (wiersz)

Miszczu

O.M

Choć kiedyś byłem tak blisko, spokojny jak w ojczyźnie. Twych myśli- nieznajomość i strach jak na obczyźnie. Serce delikatnie marzy, że kiedyś Ci się przyśnie.
Choć często zdjęcia widzę i znam Cię osobiście. Nie chce mówić co czuje. Boje się, że się skończy wszystko-jak bańka pryśnie. Jestem statkiem samotnie grzęznę na mieliźnie.
Choć czasem żyje momentami, a czasem w realizmie. Niekiedy w ludzi tłumie, niekiedy sam w samotnym kataklizmie.
Choć teraz wierzę z uporem, kiedyś wiara zdradzona z wiatrem świśnie. Kiedyś przestane Wierzyć - sam w sobie się zabliźnię.
Choć wiem, że będzie ciężko, to piszę i myślę. Marze by życie się zmieniło, szczęście z losem drogi połączyło - by było pomyślnie.
Choć teraz to czytasz, nie myśl że pisze bezmyślnie. Mówię co czuje- niech ta wiara w Tobie zabłyśnie. Jesteś Aniołem ! Więcej Aniołów Niebo nie przyśle.



 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 8 września 2009, 00:55
joł
Miszczu 9 września 2009, 23:16
To ocena czy przywitanie ?
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 10 września 2009, 00:19
to joł
tomasz 15 września 2009, 21:54
beznadziejnie ze tak sie naraze
przysłano: 7 września 2009 (historia)

Inne teksty autora

Upadły Anioł
Miszczu
Dusza
Miszczu
Samotność
Miszczu
Twoje Oczy
Miszczu
Noc
Miszczu

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca