Literatura

moja ukochana klasa (wiersz)

Xx-OX-xX

 Wojtek drze się na całe płuca po mej ławce skacze kuca jakby moja ławka krzesłem dosyć tego ja tego nie chcę. Lidka grzeczna jak aniołek Bartek to mały

diabołek a co więcej ja z nim siedzę i zaręczam więcej nie chcę


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Kliner Ka.
Kliner Ka. 21 września 2009, 14:43
:-)
Kliner Ka.
Kliner Ka. 21 września 2009, 14:44
???...
Johannes Tussilago
Johannes Tussilago 21 września 2009, 16:11
Hm. Nie daje mi to spokoju. Czy tutaj nie miał być taki zapis:

"Wojtek drze się na całe płuca
po mej ławce skacze kuca
jakby moja ławka krzesłem
dosyć tego ja tego nie chcę.

Lidka grzeczna jak aniołek
Bartek to mały diabołek
a co więcej ja z nim siedzę
i zaręczam więcej nie chcę"?

Zważywszy Twój wiek, potraktuję tekst poważnie.

"Wojtek drze się na całe płuca
po mej ławce skacze kuca
jakby ona była krzesłem
dosyć ja tego wcale nie chcę.

Lidka grzeczna jak aniołek
Bartek to mały diabołek
a co więcej ja z nim siedzę
i zaręczam więcej nie chcę"

Jak na klasę, coś mało masz kolegów...
Ok. Zrobiłam, co mogłam, a o wartości tekstu niech wypowiadają się inni. :)
Pozdrawiam.
Rita 21 września 2009, 16:35
Tak, zaroniłaś co mogłaś Johannes i proszę jaki wierszyk zgrabny powstał.
Rita 21 września 2009, 16:36
tak, zrobiłaś
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 24 września 2009, 15:58
gdyby autor mógł się ustosunkować, byłoby miło. w tej formie trudno troszku mówić o liryce...
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 26 września 2009, 11:05
autor wciąż się nie odzywa, więc nieedytowane żegna nas.
przysłano: 20 września 2009 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca