Literatura

parafia św. Miziego (wiersz)

domnul Mandibura

w naszych slamsach rosną róże

pyskiem i kolcem do słońca

psy liżą miski i nasze ręce puste

w naszych slamsach można się kochać

na zielonym świetle


kiedyś Bóg urządzi tu raj

do tego czasu musimy

pozbierać wszystkie papierki

wskazane jest także

posadzić kilka drzewek

najlepiej o smaku bounty


w naszych slamsach nie brakuje

rąk do pracy i tyłków do kopania

dużo się tu mówi o sztuce

i technice uprawiania

seksu nieinwazyjnego


mamy też tarczę antyrakietową


ale bardzo malutką






wyśmienity 13 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Tomasz Smogór
Tomasz Smogór 20 września 2009, 23:41
hehe seks nieinwazyjny

był odcinek Świata według Kiepskich o organizmie nieinwazyjnym :-)

a wiersz przemawia, nawet bardzo
Tomasz Smogór
Tomasz Smogór 20 września 2009, 23:52
*orgazmie
Kliner Ka.
Kliner Ka. 21 września 2009, 08:56
he, he .bardzooo malutkOM.
ula 21 września 2009, 09:27
bardzo przemawia
Jaqint
Jaqint 21 września 2009, 13:11
A masz Jakubie, za drzewka o smaku bounty. :)
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 21 września 2009, 16:12
jak się seks nieinwazyjnie uprawia?
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 21 września 2009, 16:50
za pomocą małych karteczek zapisanych czułymi słówkami
Tommy Gun
Tommy Gun 23 września 2009, 00:58
A jak pogodzić seks nieinwazyjny z "Kobietą radioaktywną"... przez beton? :) To może być następny "knyf", Jakubie.
Pozdrawiam serdecznie!
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 24 września 2009, 19:58
ta malutka tarcza niezmiernie rozczula. ciekawy tekst i warto przeczytać do końca.
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 27 września 2009, 09:07
kiedyś Bóg urządzi tu raj
SLOT Fest
SLOT Fest 4 pazdziernika 2009, 00:08
oddaj swój raj pokaż go nam
upsK 9 pazdziernika 2009, 20:22
ojć :>
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 20 września 2009 (historia)

Inne teksty autora

greciszek
Kuba Nowakowski
po wołanie
Kuba Nowakowski
ciemno
Kuba Nowakowski
akeda 2018
Kuba Nowakowski
ekstradycja stacha palucha
Kuba Nowakowski
niewzruszony
Kuba Nowakowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca