Literatura

Opisany (wiersz)

Albert Pluta

NIKT nie musi
rozumieć zwykłych
słów
warto by rozumiano
serca

Zrozum moje
na tej kartce papieru
nie chowaj jej
tylko zniszcz

lepiej gdy trwa
nieprzemijalne


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 28 września 2009, 12:46
eee... takie pitu, pitu jak dla mnie.
tomasz 28 września 2009, 19:18
to NIKT najwyrazniejsze. reszta blada jak ...
przysłano: 21 września 2009 (historia)

Inne teksty autora

Most się kończy..
Albert Pluta
Ostatnia kreska
Albert Pluta
Sumienia rozstępy
Albert Pluta
Okrycie
Albert Pluta
Skrzydła
Albert Pluta
Sumienie czasu
Albert Pluta
Złudzenia
Albert Pluta
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca