Literatura

Słońce na bagażniku (wiersz)

Janik

 

jadąc rowerem po Sonnenalee
słońce świeci jakby mocniej
nadrabiając tym samym
utracony w centrum
bilans ciepła

plus minus wyjdzie na prostą
nie wdając się zbytnio
we własną ciemność

dobry 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 22 września 2009, 19:57
wstawiony o 12 w południe. oszczędnie. wszystko na miejscu.
Rita 24 września 2009, 16:17
ciekawie
przysłano: 22 września 2009 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca