Literatura

... (wiersz)

HuShAbYe

Znowu nie ma we mnie uczuc

Lzy nie splywaja po policzku,

tak gorace i pełne żaru

Serce nie wyrywa sie z piersi

Nie ma nocy nieprzespanych,

nie pragne nikogo

Zmysly niegdys postradane,

teraz spokojne

Nie brakuje mi powietrza

Zastanawiam sie kim teraz jestem...

Czy bede dawna soba

Czy ktos pozwoli poczuc to wszystko jak dawniej?

Jesli nie odnajde uczuc,

nie warto bym chodzila po swiecie bez celu... 


fatalny+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 1 grudnia 2009, 18:38
witam. a gdzie wszystkie kropeczki i kreseczki...? jest myśl na wiersz ale do wiersza jeszcze kawałek. na razie mamy spis rozterek.
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 1 grudnia 2009, 22:12
ja też witam i zdgadzam się z przedmówczynią. to jest materiał na wiersz o mocnym przekazie, trzeba to jakoś inaczej napisać.
przysłano: 1 grudnia 2009 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca