Literatura

kumulacja (wiersz)

domnul Mandibura

przebiśniegi w grudniu to znak

że stąpam już po przyszłym byciu

tylko kim tylko z kim

tylko jaki będzie koniec

 

a może nie nadejdzie

nosa nie wystawi zza krawędzi szczęścia

naszej mody na sukces

 

grudzień

dzieci w czapkach dla dorosłych

zadzierają głowy by widzieć

biusty by błyszczeć

i z losem

 

żeby nie przegrać

 

 


dobry+ 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Kliner Ka.
Kliner Ka. 20 grudnia 2009, 21:51
ech, taak.
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 20 grudnia 2009, 22:28
tak, tak. się kumuluje w grudniu, koniec coraz bliżej.
Johannes Tussilago
Johannes Tussilago 20 grudnia 2009, 23:59
Taaaaa, to zadzieranie z losem...
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 21 grudnia 2009, 20:26
dzieci w czapkach dla dorosłych. ostatnio w melancholię międzyżebrową się Pan dostał
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 21 grudnia 2009, 20:42
taa... na całego, proszę Pani
anhelus
anhelus 21 lutego 2010, 09:35
mogę tylko podsumować jednym zdaniem: porywam do ulubionych.pzdr
przysłano: 20 grudnia 2009 (historia)

Inne teksty autora

greciszek
Kuba Nowakowski
po wołanie
Kuba Nowakowski
ciemno
Kuba Nowakowski
akeda 2018
Kuba Nowakowski
ekstradycja stacha palucha
Kuba Nowakowski
niewzruszony
Kuba Nowakowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca