Literatura

*** (wiersz)

freak

Włosy czarne z atłasu nieba stworzone
Oczy głębokie jak myśli poety
Nigdy cię nie zdradzi i nie zawiedzie
Zawsze sprawiedliwie do końca przywiedzie
W koszu swym nie trzyma malin ani bólu
czy cierpienia
A jedynie garstkę najsłodszego ukojenia
Pewnie myślisz, że zmyślam, że nie ma
takiej istoty na świecie
A ja ci mówię, że jest i że Śmiercią ja zwiecie

słaby 8 głosów
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ms.Silence
Ms.Silence 13 listopada 2010, 18:36
Podoba mi się ;)
przysłano: 9 stycznia 2001

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca