Literatura

załamanie nerwowe liścia wobec nieodwracalności procesów starzenia się upadającego do nóg Stanisława Jerzego (wiersz)

Kasia Czyżewska

Katia Kasatkin / 16 września 2008, 17:40




Lec

ę!

się

powie

(sić)

miało się

tyle

zmienić się

nie da

nic

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
born
born 26 stycznia 2010, 01:20
Go Your Own Way... in Your Own Shoes.
Tomasz Smogór
Tomasz Smogór 27 stycznia 2010, 21:52
ciekawy tytuł
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 30 stycznia 2010, 22:49
też tak myślę
przysłano: 22 stycznia 2010 (historia)

Inne teksty autora

nieporodzenie
Kasia Czyżewska
dom
Kasia Czyżewska
***(przechyliła się)
Kasia Czyżewska
***
Kasia Czyżewska
notatki z separacji
Kasia Czyżewska
notatki z wizji lokalnej
Kasia Czyżewska
notatki z astronomii
Kasia Czyżewska
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca