Literatura

when I lose (wiersz)

Kasia Czyżewska

not at home




wszystkie drogi prowadzą do ciebie
niezwykle trudna jak się okazało lekcja topografii
gdziekolwiek nie pójdę
trafiam

i tak kręce się wokół twojego serca
pisała w listach
i było to smutne
bo było nieskończone

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Tomasz Smogór
Tomasz Smogór 12 lutego 2010, 20:32
tafiam czy trafiam
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 12 lutego 2010, 20:34
dzięki Tomku
anhelus
anhelus 14 lutego 2010, 12:10
pierwsza stroafa nie zapowiada,że znowu dasz popis swoich umiejętności...
"i było to smutne
bo było nieskończone"
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 14 lutego 2010, 14:24
staram się zapowiadać jak najgorzej, bo ponoć później może być ino miłe zaskoczenie;) dzięki za czytanie.
Marta
Marta 9 marca 2010, 13:17
wzruszyłam się.. śliczny mało-duży wiersz i myśl z refleksyjnym tytułem
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 10 kwietnia 2010, 22:47
cieszę się:)
przysłano: 12 lutego 2010 (historia)

Inne teksty autora

nieporodzenie
Kasia Czyżewska
dom
Kasia Czyżewska
***(przechyliła się)
Kasia Czyżewska
***
Kasia Czyżewska
notatki z separacji
Kasia Czyżewska
notatki z wizji lokalnej
Kasia Czyżewska
notatki z astronomii
Kasia Czyżewska
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca