Literatura

Głodny miś (wiersz)

Poetka16

Wiersz okrutny i wulgarny

Nieustaje - tchu brakuje

Takie lubią nagie panny

A z okienka patrzy wujek

 

Roztargniony dziki śpiew

Rezolutna gwara szmat

Erotyzmu ludzki zew

Rekordowa ilość lat

 

Wręcz przebaczyć nie da rady

Ostrzyć sobie cięzkich skalp

Odchodzimy bez obawy

Każdy z nas jest bardzo rad

 

Wróćmy szybko, jeszcze dziś

Zboczyć z drogi nie ma gdzie

My jesteśmy jak ten miś

Co mu nie chcą dawać jeść


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 28 lutego 2010 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca