Literatura

Muzyka zupki chińskiej. (wiersz)

Mariusz

Tak się zdarzyło przypadkiem

zobaczyłem na wystawie sklepowej

nową serca wybrankę

 

Od początku wiedziała

że jest mi pisana na żonę

 

Przez żołądek do serca jednak

droga tylko w jedną stronę

 

Toteż z miłości szczerej do mej

przyszłej żony

nie zjadłem jej.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Kliner Ka.
Kliner Ka. 18 marca 2010, 00:44
Hej! Witam! Jesteś pewien, że tak to chcesz zostawić? Bo ja nie mam pewności czy to miała być fraszka czy ...Tak ni z tego ni z owego przypomniał mi się utwór Nosowskiej z Jej pierwszej solowej, "Pani Pasztetowa". Poczekam na kolejne Twoje teksty. Pozdrawiam.
Mariusz 18 marca 2010, 10:47
Hej, powiedz co proponujesz zmienić. pozdrawiam.
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 23 marca 2010, 21:59
Dla mnie za mało na wiersz.
przysłano: 17 marca 2010 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca