Literatura

Archipelag Ersatz (wiersz)

kasandra

Zamiast ognia w kominku

ogniste języki ekranu

zamiast miłości

wstydliwe spotkania

za wyspę bezpieczną

posłuży samotność

zamiast ciebie

sen o tobie

w poduszce wgłębienie

ślad zapomniany

 

i  tylko  owoc  boleśnie

prawdziwy ... 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
kasandra 20 marca 2010, 19:24
Dzięki, Rito za czytanie i ocenę. Pozdrawiam serdecznie. : )
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 24 marca 2010, 19:43
ciekawe złożenie w tytule. dalej niestety mało mi. czekam na kolejny.
przysłano: 20 marca 2010 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca