Literatura

Dla mnie, jak splunąć! (wiersz)

Tommy Gun

Prognozy, cyfry, czy statystyki
Krwią nawałnicy potrafią runąć
Dziarskie wyniki
Strzępu wykresy
Bzdety-floresy
Dla mnie, jak splunąć!

A plwali w ryło mi byle-możni
Co deszcz ich pluciem uśmiał się lunąć
Prężnie ostrożni
Krochmal biznesu
I paski dresu
Dla mnie, jak splunąć!

Kiedy mu zbrakło spermy i treści
Parapoeta pozłocił runo
W sitcomie zmieści
Senny referat
I dege-kierat
Dla mnie, jak splunąć!

I miast facjaty ja flakon golę
Hipergładkością szlaki przetarte
Jokera rolą
Odbiję łunę
Dla mnie, jak splunąć!
Eviva l’arte!

I kiedy spazmem, zacny czytaczu
Ten utwór zdoła cię w mdłości wsunąć
W krysztale płaczu
W sztubackim pędzie
Mnie nie ubędzie
Dla mnie, jak splunąć!


wyśmienity 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Kliner Ka.
Kliner Ka. 31 marca 2010, 14:42
Szacunek.
Mikołaj Maćkowiak
Mikołaj Maćkowiak 8 lutego 2011, 18:37
A tu już byłem i dziw bierze, że nikt i niczego nie wpisał, ja też marnuję słowa po próżnicy, ale za to choć drugi profil pokażę ;-)
Mikołaj Maćkowiak
Mikołaj Maćkowiak 8 lutego 2011, 18:38
Eviva l'arte!
przysłano: 27 marca 2010 (historia)

Inne teksty autora

ryba w gazecie
Tommy Gun
Masarzysta
Tommy Gun
Umówki
Tommy Gun
Wódka
Tommy Gun
Kariery budowa
Tommy Gun
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca