Literatura

mazurek postrewolucyjny. (wiersz)

Tomasz Nikt

bez
sens
senność
bez
po
średnio
po
ścieli
ścianach
z bólu
gry
gryziesz
ściany
nie ma
muru
nie
marmuru
zmarłe tu
wszy
stko
to nic
te wszy
ten mur
ten ból
to ty
lko świat

***
utraćmy
zmysłysz?
muzyka ta
strofa
gra
tańcz

(mojej BMC)


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
oli 12 kwietnia 2010, 13:34
Forma wygląda trochę... jak paragon z kasy fiskalnej. Szerokie pole interpretacji, ale jednak trochę męczy.
Wrócę tu jeszcze, żeby przetrawić treść.
Adam
Adam "Przełojcan" Wostal 12 kwietnia 2010, 14:19
Cześć. Dotarłem do połowy i zrezygnowałem.
Rita 12 kwietnia 2010, 15:50
inny zapis byłby milszy dla oka
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 12 kwietnia 2010, 18:49
bez
sens
u
Ir
Ir 12 kwietnia 2010, 22:35
Dla mnie, to takie pozowanie na oryginalność. ...na siłę.
Tomasz Nikt 13 kwietnia 2010, 09:57
co kto lubi i co kto rozumie.
nie widzę w tym silenia się na oryginalność, bo pierwszy nie jestem.
przysłano: 12 kwietnia 2010 (historia)

Inne teksty autora

Biesy.
Tomasz Nikt
Bezkrólewie?
Tomasz Nikt
Balansiarze.
Tomasz Nikt
*** (mariorety!)
Tomasz Nikt
***
Tomasz Nikt
***
Tomasz Nikt
***
Tomasz Nikt

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca