Literatura

Czółno (wiersz)

Witold Szwedkowski

 

Wsiąść,
gdzieś jechać,
z kimś się spotkać
i popłynąć...
i coś robić
i nie wracać
przez Będzin
bez końca
bo co będzie, to będzie,
a co było, to nie wiem.

Chorzów, 19.04.10
(jedna kawa)


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
+plus mechanik tomek zimakowski
+plus mechanik tomek zimakowski 29 kwietnia 2013, 01:37
Jak się nie wie , co było , to skąd można wiedzieć , co i kiedy zmyje ... :p
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 20 kwietnia 2010 (historia)

Inne teksty autora

Słowiański przykuc
Witold Szwedkowski
SOR
Witold Szwedkowski
=
Witold Szwedkowski
Żąda dostępu do morza
Witold Szwedkowski
Mentoring
Witold Szwedkowski
Not so blue monday
Witold Szwedkowski
Maszynoznawstwo 2
Witold Szwedkowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca