Literatura

interpunkcja (wiersz)

Alexis

znak zapyatnia

ile on znaczy przy pytaniu >czy mnie kochasz<

kropka w odpowiedzi po prostu mnie śmieszy

 

a jednak my przez życie idziemy pytań tysiace zadając

a kropki w odpowiedzi za wszystko i za nic dostając

 

miłość - ile to znaczy

miłość do niej i do niego

miłość jest jedynie częścią tego, co czujemy do lubego


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ir
Ir 1 maja 2010, 22:04
....zadając - dostając.................za dużo miłości w miłości......do tego ...luby.
Przechodzę obok wiersza.
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 5 maja 2010, 18:39
trudne figury - miłość, kochasz,
trudny rym i szyk przestawny. czekam na kolejny.
przysłano: 1 maja 2010 (historia)

Inne teksty autora

czy...
Alexis
Codzienność
Alexis
Bitwa
Alexis
Poszukiwania
Alexis
Historia
Alexis

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca