Literatura

*** (wiersz)

szatnia

wódka
tylko to poecie zostało.

wódka
i na chuj poecie pisać wiersze skoro kobieta
nie rozumie.

wódka
kolejny kieliszek?
bliżej piekła i tak być nie można Lucyferku.

wódka
tylko poecie za drogo pewnie zaraz przejdziemy do Wiśnii.

wódka
skoro nalegasz szcześliwy Prozaiku.

wódka
pamiętasz tą pierwszą,
która "nie"?

wódka
wybacz poecie.

i nie ma już wódki
i nie ma poety
on zawisł na sznurze...
niestety.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Tomasz Smogór
Tomasz Smogór 7 maja 2010, 23:58
no smutna pointa.
Jakint
Jakint 19 maja 2010, 16:41
Za Kasią.
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 20 maja 2010, 14:30
aha. puenta trochę skopała ten wiersz. ale jest nieźle.
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 7 maja 2010 (historia)

Inne teksty autora

Harcerka
szatnia
***
szatnia
***
szatnia
Jesteś wiatrem
szatnia
***
szatnia
***
szatnia
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca