Literatura

cyrk (wiersz)

piotr binkowski

 

o czym może pisać poeta 
który swoje najlepsze orgazmy 
przeżył w internecie:
 
a. o miłości
b. o śmierci
c. o tęsknocie i szaleństwie
d. rymowane polityczne
 
spośród stu członków ankiety
żaden nie udzielił poprawnej odpowiedzi 
 
 
trzeciego grudnia piotr binkowski zginął w tragicznym wypadku
w pobliżu hotelu de playa w acapulco
wskutek uderzeń wnętrzem o ciało
a potem 
napisał o tym wiersz w którym pozdrowił
rodzinę znajomych przyjaciół
oraz wszystkie rzeczy widzialne i niewidzialne

dobry 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
bo_bas 16 maja 2010, 03:01
a ja żyję. mi też jest przykro. nawet bardzo.
bo_bas 16 maja 2010, 03:02
w życiu tak dobrze się nie bawiłam jak dziś. wiwat Warmia!
piotr binkowski
piotr binkowski 16 maja 2010, 14:04
wiwat!
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 16 maja 2010, 17:54
Zawsze można jeszcze głosować w plebiscycie na najlepszy orgazm w Internecie.
A poważnie, to mnie się to podoba.
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 16 maja 2010, 23:01
no! pani Binkowski, aleś pan poszalał :) niezmiernie mi się podoba i jako riposta na internetowe trele, i jako bicie na alarm o zderzenie treści z formą ("wnętrze o ciało"), co swoją drogą udało ci się!
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 16 maja 2010, 23:30
kurde, miało być panie ^^
teo 16 maja 2010, 23:32
łatwo się serfuje po internecie doznając orgazmu , trudniej dotrzeć do acapulco. ;-)
piotr binkowski
piotr binkowski 16 maja 2010, 23:45
ale się staram
dzięki za komentarze:)
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 21 maja 2010, 13:03
ja, jako początkujący socjolog w kwestii merytorycznej - na pytanie w ankiecie nie ma poprawnej odpowiedzi. jest odpowiedź. chyba, że to taki myk. że trzeba udzielić poprawnej gdzieś, gdzie się nie da. a tekst bardzo dobrze się kończy.
przysłano: 16 maja 2010 (historia)

Inne teksty autora

randka
piotr binkowski
wydech
piotr binkowski
interpunkcja
piotr binkowski
wdech
piotr binkowski
bhp&abs
piotr binkowski
ok
piotr binkowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca