Literatura

wegetarianizm (wiersz)

smakuje

 

Rosół powinienem zjeść czy wypić
bo nie wiem
bo głodny nie jestem
bo patrzy na mnie
bo ma oczy
z tłuszczu ptaka
z kury
z dodatkiem curry
smacznego kolego

Rosół wylej za stół
na dół
moralny
wylej żal z niego kolego

Rosół nie służy
ten kurzy
lepszy jest z kostki
haszu


słaby 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 13 czerwca 2010, 10:40
Dziwny. Intrygujący.
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 14 czerwca 2010, 17:05
ja bym powiedziała, że psychodeliczny jakiś
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 15 czerwca 2010, 16:24
cholera! prawie jak rosół song!
smakuje
smakuje 16 czerwca 2010, 11:00
dziękuję - Marszyński
dziękuję - dominika ciechanowicz
dziękuję - Justyna D. Barańska
przysłano: 12 czerwca 2010 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca