Literatura

kąpiel (wiersz)

SZamanka

Do P.
gorąco było wtedy
od wody i oczekiwania
chwili
i mokro w dwie świeczki
co świadcząc nam płomiennie
się paliły

czas się zatrzymał
płynąć niespieszny
w gorącu się roztopił
gdyś swe ręce na
mych piersiach złożył
gdym wilgoć twych
ust
na swoich poczuła

i stałam się dotykiem
twoich rąk na moich piersiach
est-ce le bon moment
pour te dire
je t’aime?

słaby 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
iwa
iwa 4 grudnia 2006, 08:16
bezsens:P:P
Agu
Agu 12 grudnia 2006, 00:28
pomoglas mi rozbudzic zmysly mezczyzny, ktor jest tysiac kilometrow stad... Dziekuje :) Pozdrawiam
przysłano: 19 stycznia 2001

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca