Literatura

*** (wiersz)

poetzl

zniknąłeś
wraz z kluczem
do nieskalanego szczęścia

mam nadzieję
że jeszcze tylko chwilowo
zniknąłeś ...

jak dobrze
że mam skrzydła
choć nazbyt ciężkie

jak dobrze
że mam ciebie
choć ciebie nie ma

zniknąłeś
widziałam przecież
bramy raju zamknięte


słaby 9 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 stycznia 2001

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca