Literatura

REPETA (wiersz)

Jakint

bywało że miałem lepsze dni
bandaże z datą wstecz to recydywa
naglący wypadek

z kłamania wyrasta się po czasie
przeszłym przyszłym teraźniejszym

zostają ślady jak trajektorie
lotu niepotrzebnego
awizo zamiast niedzielnego gościa

ostatni kiosk uległ likwidacji
mój ruch


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 12 sierpnia 2010, 10:51
"awizo zamiast niedzielnego gościa" dobre to :)
przysłano: 19 lipca 2010 (historia)

Inne teksty autora

HINDENBURG
Jakint
ROJBER
Jakint
BIAŁY
Jakint
SKŁADAM SIĘ
Jakint
OBRAZY
Jakint
EKFRAZA
Jakint
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca