Literatura

Mr.Nocturn wita dzieci (wiersz)

Cortess

gdzieś w prochowcu
gęstwin włosów
schował tabletki
powlekane

pokojem

napełnia przydrożne buzie
parę słów popełnionych
na listkach położonych
w imię zasad

łyk mineralnej
za dwa spojrzenia
reszty nie trzeba


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
estel
estel 20 lipca 2010, 20:30
"Uzależniony - też człowiek..."
A poza tym to łatwy opis, zbyt łatwy jak na skomplikowany problem. Upadamy by wstać - oklepane i powtarzane, żeby chociaż pointa zaskoczyć chciała, żeby tę pomoc w upadaniu, bo samemu się nie da, zaznaczyć - ratowałoby. A pomysł zacny - dzieci, buzie.
Konrad Matysiak
Konrad Matysiak 20 lipca 2010, 23:24
dziękuję za komentarz:) na pewno się do niego ustosunkuje .
Mithril
Mithril 22 lipca 2010, 05:59
"gdzieś w prochowcu
(...)
schował tabletki powlekane

pokojem

napełnia przydrożne buzie
(...) słów popełnionych
na listkach (...)
w imię zasad

łyk mineralnej
za dwa spojrzenia
reszty nie trzeba"
przysłano: 20 lipca 2010 (historia)

Inne teksty autora

KUA KIDYŚ TO BYO
Konrad Matysiak
BDSM
Silas
O drugiej...
Silas
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca