Literatura

Inny (wiersz)

Maśka

Moje teksty: zmarszczone ciało i Drzewo wpisane są przez przypadek {to nie moja wina } do wierszy i opowiadań czarnego bona. Ja jestem od niej { niego } młodsza o trzy lata więc nie oceniajcie mnie jak 15 lub 14 latka :}
On, to nie ty
Nie kocham jego
Ciebie
Nie

Z innym dzielę się bólem
Smutkiem
Radościom

Innego
Tego jeszcze nie poznanego
Kocham
Jeżeli miłość wogłóle jest

Obsesyjne uczucia
Twoje
Jego
Nie

Słyszę jego głos
Choć to ty do mnie mówisz

Widzę jego
Choć inny przede mną stoi

To jest miłość
A nie to

Kochać naprawdę
Nie znaczy
patrzeć na siebie
tylko
Patrzeć w tę samom stronę
I milczeć

To czuję
Nie do ciebie
Jego
Tylko innego

fatalny+ 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 21 stycznia 2001

Inne teksty autora

Anioł
Maśka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca