Literatura

Wspomnienie (wiersz)

LordzFc

Pamiętam jak tydzień temu
Zdałem sobie sprawę z tego
iż doznałem szoku uczuciowego.

 

Pamiętam jak tydzień temu
Myśli me namiętnie poszukiwały
osoby co cynika zmieniła na chwilę

 

Pamiętam jak tydzień temu
Myślałem tylko o kobiecie
do której tak piękne pożądanie czułem

 

Pamiętam jak przez trzy dni
Zniecierpliwiony krótkim rozstaniem
Czekałem wymarzone na spotkanie.

 

I pamiętam motyle
Przyjemnie, radośnie latające
Wewnątrz tak niedoskonałej persony.

 

I wszystko piękne i nie
Pamiętam zbyt dokładnie nawet.
To niepotrzebne, pragnę to zapomnieć.

 

Obojętność pieprzona
Przeminęło już zauroczenie,
Pozostał przyjemny trening uwodzenia.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Olivia B.
Olivia B. 12 pazdziernika 2010, 22:33
Bardzo prosta leksyka, temat przewałkowany na miliony sposób....
Po prostu... banalnie. Nic mnie w tym wierszu nie zatrzymuje.
ew
ew 14 pazdziernika 2010, 16:37
no i błędy stylistyczne.
przysłano: 12 pazdziernika 2010 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca