Literatura

dzieci do nagonki (wiersz)

Kuba Nowakowski


może nie będzie drugiej tury zakochania
koalicję z celibatem wymusi oślepiony kupidyn
cela będzie pod powieką a batem wspominanie tury pierwszej
przedwczesnej

 

przyjaciele zbierają na przeszczep lepszych wspomnień
i zaszczep szczęścia które nie wejdzie w konflikt meteorologiczny
z chmurą mojej niechcianej islandii
… po dziewiczych zasiewach chodzą z kwestą i nawoływaniem

 

odkrywając pustynię
 


dobry 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Agnieszka Urbanowicz
Agnieszka Urbanowicz 24 listopada 2010, 09:30
smutny jakiś...,
Joanna
Joanna "Tussi" Szafraniec 24 listopada 2010, 14:01
Z Islandią mam inne skojarzenia :) bardziej ekstremalne... Pozdrawiam.
Agnieszka Urbanowicz
Agnieszka Urbanowicz 24 listopada 2010, 17:39
smutny jakiś...,ale gdy się ma przyjaciół" zbierających na przeszczep lepszych wspomnień", znaczy że będzie dobrze...:))
Ce.
Ce. 25 listopada 2010, 13:32
napisz jeszcze kiedyś coś o kochaniu
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 27 listopada 2010, 18:00
koalicja z celibatem - co za okropny pomysł! żaden wiersz tego nie wybroni :P ale wiersz porządny.
Waris
Waris 27 listopada 2010, 22:09
Ekstra, spoznilam sie....ale co tam.:)
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 27 listopada 2010, 22:23
hipopotam :)
przysłano: 23 listopada 2010 (historia)

Inne teksty autora

greciszek
Kuba Nowakowski
po wołanie
Kuba Nowakowski
ciemno
Kuba Nowakowski
akeda 2018
Kuba Nowakowski
ekstradycja stacha palucha
Kuba Nowakowski
niewzruszony
Kuba Nowakowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca