Literatura

*** (wiersz)

wieloryb

zmieniłem

Czy mogę jeszce raz utonąć w twoich głębokich jak morze oczach?
Zakochać się w twych długich jak Dunaj włosach?
Pokochać cię gdy biegniesz ulicą w popłochu nie zwracając na mnie swego wzroku?

 

Prosze szeptem do mnie mów,
nie zwracają na przyczyny
spójż na mnie chodź ostatni raz.
 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
estel
estel 24 listopada 2010, 17:39
so.pwn.pl - polecam w razie wątpliwości, które niewątpliwie posiadasz. Proszę poprawić i wrócić z poprawną polszczyzną.
przysłano: 24 listopada 2010 (historia)

Inne teksty autora

Serce świata
wieloryb
Czas
wieloryb
Wigilia
wieloryb
***
wieloryb
Ufność Bogu
wieloryb

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca