Literatura

Oczyma wariata (wiersz)

Wiktor Kaczmarek

Miałem dodawać wszystko..;p

Dziki wiatr szumiący  w oknie

 

Obija sie o kąty w mojej perswazyjnej głowie

 

Prostuje oczy by utworzyć z nich naboje

 

Tworzy pogłosy o nadchodzącej biedocie

 

Chce zniszczyć zasady w Twoim osobistym łonie


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 8 stycznia 2011, 10:53
mroczna głowa mnie zabiła. gdybyś tak poszedł w jakiś zamiast we wszystko, może znalazłby się jakiś punkt docelowy. tymczasem słaby tekst powstał.
Wiktor Kaczmarek
Wiktor Kaczmarek 8 stycznia 2011, 12:22
Zmieniłem... bo tez mi tam nie pasowało i tylko czekał na opinie tego zdania xD
przysłano: 8 stycznia 2011 (historia)

Inne teksty autora

Ciała i dusze
Wiktor Kaczmarek
Rozwód nieba i piekła
Wiktor Kaczmarek
Pieśń Poduszki
Wiktor Kaczmarek
Anulus Piscatoris
Wiktor Kaczmarek
Niecodzienny marzec
Wiktor Kaczmarek
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca