Literatura

Otwórz oczy (wiersz)

poe

Otwórz oczy
Jest już noc
Niebieski neon księżyca
Ukrył się za wuoalem chmur
Kościsty żywopłot lasu
Zaczyna szeptać
Wilki ruszyły na polowanie
Chłodne powietrze głaszcze
Twoją skórę
Czujesz dreszcz
To budzi się Bestia
Łomot serca
Otwierasz okno
Oddychasz głęboko
Czas na przebudzenie
Czas na polowanie
Ciężki nóż o szklanym połysku
Szalone myśli
Skaczesz w mrok grzechu


słaby 9 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 15 stycznia 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca