Literatura

Ziemia (wiersz)

Damian

Ziemia,jest niczym wielki i luksusowy
ośrodek wypoczynkowy który oferuje

wiele atrakcji.

Człowiek natomiast jest jego gościem,

który nie zawsze po opuszczeniu pokoju

zostawia w nim ład i pożądek.

Tymczasem prezydenci,kanclerze i inni urzędnicy

niczym lokaje, niezbyt często po tych gościach sprzątają.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 29 marca 2011, 19:52
a nie zawsze to osobno poproszę
Damian 30 marca 2011, 19:55
Przepraszam
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 31 marca 2011, 10:20
Za poważny błąd ortograficzny odrzucam. popraw orty, przecinki. Po co kanclerze i inni politycy? Pomysł fajny z hotelem i brakiem porządku po odejściu, ale trzeba wziąć tekst na warsztat i dużo jeszcze nad nim popracować.
przysłano: 29 marca 2011 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca