Literatura

Gwałt (wiersz)

Krzysiek

[patrz newsy w dziale "Texty" - przyp. Skc]
Kto był zły?
teraz hest już tylko rozpacz
ona cierpi
jego serce kołacze się w piersi
zrobił to, co chciał
kto był zły?
on... był dobry
chyba
robił wszystko
wszystko dla niej
ale bał się
bał się pewności
aż w końcu
go odrzuciła
nie zrobił nic złego
po prostu
zwyczajnie
przemienił smutek
w Gniew
teraz żałuje
on bardzo żałuje
płacze

a Ona?
Ona się śmieje?
jest szczęśliwa
to nie jest dziwne
tylko chore
bardzo dzisiejsze

fatalny+ 8 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 9 lutego 2001

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca