Literatura

Pill (wiersz)

Tekno

Pill to po angielsku pigułka
w polskim to drug lepszy niż ziółka
Pila to nazwa potoczna
ekstasa niezbyt mroczna
Kiedy zaczyna działać
nawet deszcz przestaje padać
Zjadłbym sobie pilek kilka
ale serce mózg i wątroba są słabe jak szpilka
Nawet jeśli nie przesadze
to i tak już nigdy nie będzie jak przedtem.


słaby 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
herbal
herbal 7 lipca 2004, 12:36
ktoś kto to pisał nie ma pojęcia o extazie
przysłano: 16 stycznia 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca