Literatura

powiedź że jestem (wiersz)

Paweł P. Michalak

powiedź że jestem
powiedź że świat
dobry jak niebo
bezkresem barw
jak sens i bezsens
zgniecione w dłoni
zamknięte w nas
tysiące myśli
znajomy strach
powiedź mi jedno
że życie ma sens
a ja naiwnie
uwierzę w to
skończę me trwanie
i spełni się los



fatalny+ 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
yyy... 23 czerwca 2002, 15:24
kaszana kaszana hmm.... kicha
przysłano: 16 stycznia 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca