Literatura

zachwianie (wiersz)

kerrang

zobacz że jestem

jesteś piękna
ten dymu całun
spowijający twe ciało
- ja też palę
może masz raka ...
może ja też ...
umrzemy razem ?
proszę !!!

palę bo palisz
piję bo pijesz
kocham bo kochasz ( innego )
żyję bo żyjesz

lecz gdy będziesz umierać ...
pójdę za tobą
może kiedyś zrozumiesz
przyjaźń w miłość
to trudna ewolucja

jednak sprawdzę to
( wciąż pragnę twej krwi)

twój najlepszy przyjaciel

niczego sobie 8 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 16 lutego 2001

Inne teksty autora


kerrang
most
kerrang
paranoja
kerrang
alko
kerrang
paranoja
kerrang
czasami czuję
kerrang
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca