Literatura

Zanurzenie po pępek (wiersz)

Marzena P.S.

 

                                                        ŁUKASZOWI
widok na śmietnik
wydrapane paznokciem malowidło

ciekawe jak tam jest

w przepaści brzucha
kołowanie z poszarpanymi ramionami
z głodu wtłaczana odległość

 

jak to jest
poronić kształt
 


 


dobry– 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ARS TO od tyłu sra
ARS TO od tyłu sra 17 lipca 2011, 16:55
puenta kupuje
estel
estel 20 lipca 2011, 18:09
Już był u nas ten wiersz, prawda?
Marzena P.S.
Marzena P.S. 20 lipca 2011, 19:57
Tak, chyba tak.
Dżastin
Dżastin 22 lipca 2011, 20:18
Hmmmm.
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 24 lipca 2011, 11:50
To ja może tylko zaproponuję, aby następnym razem teksty, które już u nas były, puszczać bez moderacji.
afronautix
afronautix 25 lipca 2011, 10:36
e, Bargielska następna? tak mnie się kojarzy a nienawidzę jej jak....
przysłano: 17 lipca 2011 (historia)

Inne teksty autora

Czekałam
Marzena P.S.
W Tomaszówce
Marzena P.S.
W Tomaszówce
Marzena P.S.
***
Marzena P.S.
Kiedyś zawrócę
Marzena P.S.
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca