Literatura

Obchodzę się (wiersz)

Rita

z tobą jak z jajkiem

a ty pękasz przy najmniejszym poruszeniu

 

tak bardzo się staram (z)nosić cię ostrożnie

łagodzić rysy

 

w skorupie bulgocze

niepewnie trzeszczy

 

przed nocą wypłyń

albo odleć kimkolwiek

byś nie był


dobry 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
afronautix
afronautix 25 lipca 2011, 10:32
o tym co zawsze, tak jak zawsze, takie blablabla
afronautix
afronautix 25 lipca 2011, 10:32
ale ssssspoko, przyjdą inni, będa piać.
Rita 25 lipca 2011, 15:59
Nie wiem czy inni będą piać(?!), na razie widzę złośliwe sssssyczenie.
Komu to potrzebne atronautix?

Czasem taki niemiły ssssssyk może zasyczeć innym wiersze.Całkiem sssspokojnie zablalblać sobie pod nim(i).Echem się odbić.
przysłano: 17 lipca 2011 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca