Literatura

... (wiersz)

ulik

czekanie ....
Nadeszla
jak zwykle pocichutku
Apokalipsa
nie mala
choc niepozorna
na raty - bez zyrantow

I nie znajde kolka w scianie
zyrandol tez za slaby
a na zewnatrz ludzie
nie znajde kolka
zeby ja powiesic ...






słaby 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 13 lutego 2001

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca