Literatura

Wierszyki dla Piotrusia (wiersz)

Ichiae Lucsav

14.II.2001, Warszawa Cykl znacznie odbiega od normy (SchiZma, Eva Sukkubova) Walentynki
Krótki wiersz o miłości 14.II.2001, Warszawa

Prezerwatywa z
Makdonalda
Przyjemne z pożytecznym

Walentynki (haiku) 14.II.2001, Warszawa

Ja zauważyłem, że oni strasznie lubią rozumieć sens utworu.
Strasznie ich to podnieca:
,
,
!
Nie wierzysz? Dostałem dzisiaj walentynkę
O! Kumkają głośniej.

Świnia 14.II.2001, Warszawa

Dzień dobry
Jestem świnią
Daj mi miętuska w papierku, bo pobrudzę

„Według Biblii grzech jest obrazą Boga. Człowiek, który grzeszy,
nie okazuje Bogu należytego szacunku i odrzuca Jego miłość.
Skutkiem grzechu jest stopniowe oddalanie się człowieka od
Stwórcy, a w ostatecznym rozrachunku kara w postaci wiecznego
Potępienia (piekło).”

To ja poproszę tego miętuska.

słaby 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
oskar
oskar 24 kwietnia 2007, 13:14
fiut,cipa lubisz sex
Justynia15
Justynia15 19 lipca 2008, 01:32
widac ze lubisz sex,ale nie pisz takich rzezy to ludzi odstrasza
przysłano: 18 lutego 2001

Inne teksty autora

Deszczowa piosenka
Ichiae Lucsav
Fotografia
Ichiae Lucsav
Miniatura z pędem
Ichiae Lucsav
Śmietnik
Ichiae Lucsav
Spojrzenia
Ichiae Lucsav
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca