Literatura

CARMINA CANCELLATA czyli zmierzch paradygmatu (wiersz)

Sorteci

Możemy wam poczytać nasze wiersze.

Bądźmy szczerzy, lata już nie te, a muszę

wszystkich pozaliczać. Co to za korespondencja?

Były literki - tyle samo

w pionie i poziomie,

i tworzyły kwadrat. 

 

Mogę wam poczytać swoje wiersze.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 25 pazdziernika 2011, 18:51
"Bądźmy szczerzy, lata już nie te, a muszę
wszystkich pozaliczać." - te słowa można by wsadzić w usta Samanty z "Seksu w wielkim mieście", kiedy się okazało, że mają nakręcić kolejne odcinki :P
Dżastin
Dżastin 26 pazdziernika 2011, 12:27
Wow. To ci się udało, Justynko :D

Czy wiesz ma formą stanowić przeciwieństwo dla średniowiecznej poezji wizualnej czy też wyrażać zniechęcenie nią?
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 27 pazdziernika 2011, 12:00
Różnie to bywa z waszymi tekstami, ale ten muszę przyznać - trafny.
przysłano: 25 pazdziernika 2011 (historia)

Inne teksty autora

Soriku
Projekt Jednego Wiersza
Czytaj go jak łestern
Projekt Jednego Wiersza
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca