Literatura

ja? (wiersz)

Bzykk

zastanawiam się kim jestem.
czy tylko normalną nastolatką z milionem problemów ?
A może już dorosłą osobą, której dzieciństwo minęło niepostrzeżenie?
Albo wciąż małą dziewczynką o dużych oczach i z lizakiem w buzi oraz misiem w ręce?
Ciężko odpowiedzieć na takie pytanie.
Świat kreci się tylko wokół nieszczęścia.
Każdy jest zwrócony w stronę polityki, władzy.
A czy ktoś zatrzymał się w miejscu i chociaż raz zastanowił się nad sobą?
Kim właściwie jesteśmy.
Może tylko kolejnym pionkiem w grze zwanej życiem.
A może wyjątkową osoba w czyimś życiu, która nie wyobraża sobie życia bez nas.


niczego sobie 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ce.
Ce. 30 pazdziernika 2011, 23:23
o mamo. fajnie, że masz tę chęć pisania, ale do czegoś zjadliwego musisz chyba jeszcze dorosnąć
sin∞ger
sin∞ger 31 pazdziernika 2011, 00:09
ładna choinka.
Radosław Kolago
Radosław Kolago 31 pazdziernika 2011, 01:14
Kim właściwie jesteśmy.
Może tylko kolejnym pionkiem w grze zwanej życiem.
A może wyjątkową osoba w czyimś życiu, która nie wyobraża sobie życia bez nas.

JA TAM SIĘ POPŁAKAŁEM
sin∞ger
sin∞ger 31 pazdziernika 2011, 11:31
Bo jesteś marną prowokacją :c
Bzykk
Bzykk 31 pazdziernika 2011, 19:59
Dziękuję za wszystkie komentarze ;)
przysłano: 30 pazdziernika 2011 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca