Literatura

Osobni (wiersz)

Rita

pędzącym czasem milczymy

dla równowagi

w modlitwach ruch

 

palce bieleją na kolejnych przystankach

cisza to dynamit

w duszy tąpnięcia

 

słychać jak serca płowieją 


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
guccilittlepiggy
guccilittlepiggy 23 grudnia 2011, 12:32
jak na mój gust zbyt hasłowy i statyczny. niech inni się wypowiedzą. ja nie lubię takich.
Ce.
Ce. 30 grudnia 2011, 21:17
słychać jak serca płowieją - .świetne zakończenie
Rita 8 stycznia 2012, 15:38
Dziękuję Ci Ce :)

Miło mi,że się tu zatrzymałaś.

Pozdrawiam.
przysłano: 22 grudnia 2011 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca