Literatura

Od lat (ten) sam był (wiersz)

Rita

zawsze niczyj

jednocześnie wszystkich

 

odwracał twarze do drzwi

a one czekały zachłanne

 

pożarcie kolejnej ofiary

to tylko kwestia zmyślnego

 

czasu kawały do rozpuku gorliwe

jak schody które (z)noszą (w)obie strony

 

życia nie starczy by zaznać spokoju

w duszy kameleona

niespokojnie


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Tomasz Smogór
Tomasz Smogór 11 stycznia 2012, 18:12
kwesja?

zabieg z (..) nie aż tak mocny, ale może być.

Ja biorę.
Rita 11 stycznia 2012, 19:55
dziękuję Tomaszu:)
przysłano: 8 stycznia 2012 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca