Literatura

Kat (wiersz)

hatsumomo

Czas mija
jak żmija
przy, z, bez
żadnych tez.
Nie potrafie wyjaśnić wskazówek zegara
będzie za to kara,
że mijają godziny
nie bez przyczyny
dla zysku lub strat
czas to mój kat.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Matysiak
Konrad Matysiak 23 stycznia 2012, 23:15
Mienić katem może się jedynie autorka;)) Sorry...kiepskie rymy jak dla mnie, musisz nad tym popracować.
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 28 stycznia 2012, 21:45
Tekst słaby, płaski, do tego napisany częstochową i jeszcze z błędami.
przysłano: 22 stycznia 2012 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca