Literatura

rozbierz mnie z szarości (wiersz)

nieprzezroczysta

nie spełniłeś obietnicy
czas się nie zatrzymał
w zaplecionych dłoniach
chwila uciekała nam przez palce
między dnem a niebem
w cichym szepcie znów tonęły słowa:

- rozbierz mnie z szarości...


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
korien
korien 20 lutego 2012, 22:11
*rozbierz mnie :>
korien
korien 20 lutego 2012, 22:32
w sensie, że literówka
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 21 lutego 2012, 10:56
ort na wstępie dyskwalifikuje tekst
nieprzezroczysta
nieprzezroczysta 21 lutego 2012, 15:33
faktycznie porażka z tym "rozbiesz"...;( ajć!!! jaki wstyd!
przysłano: 20 lutego 2012 (historia)

Inne teksty autora

oswoić szczęście?!
nieprzezroczysta
W odpowiedzi na "Kreskę"
nieprzezroczysta
filiżanka
nieprzezroczysta
Rozmarzmy się...
nieprzezroczysta
O niej...
nieprzezroczysta
formalnie
nieprzezroczysta
tylko o Tobie
nieprzezroczysta
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca