Literatura

Stracona Połowa (wiersz)

Tobizyk

Wciąż pamiętam twoje spojrzenie,

twój słodki uśmiech na twarzy,

myśli biegną naprzód jak opentane,

człowiek szuka nowej lepszej nadziei,

co to za stan, co to za emocje,

gdy godziny przestają mieć znaczenie...


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
guccilittlepiggy
guccilittlepiggy 21 lutego 2012, 17:39
nie lubię tego mówić, ale czasem trzeba:
to niestety nie jest wiersz
to tylko zapis wrażeń i emocji
jeden z bardzo, bardzo wielu
przysłano: 21 lutego 2012 (historia)

Inne teksty autora

Miłość
Tobizyk

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca