Literatura

nowa technologia (wiersz)

Evit-ka

ekran dotykowy
na nim kwadraciki:

 

pierwszy z lewej
to dostęp do konta w banku

 

ten czarny na dole
służy w trakcie telekonferencji

 

tamten różowy
używany jest do szybkiego niby-seksu

 

kolejny – żółty
uruchamia ulubione gry

 

a ten ostatni – najmniejszy – w rogu
pozwala czasem być – nawet człowiekiem

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 28 lutego 2012 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca