Literatura

Po twarz (wiersz)

Janik

inercja żołądka
twoja twarz w gadającym oknie
zlała mi się w potok cichych słów
zaraz na lewo od tête-à-tête
na prawo od nie kradnij
na tak zależne od twojego nie
na wakacje w egipcie
na amen w pacierzu
 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Kto komu ukradł tête - à - tête, kto komu ukradł amen w pacierzu? Kto próbuje z nas zrobić gadający żołądek? Tyle tu zapętleń... Gratuluję...!
przysłano: 26 marca 2012 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca