Literatura

* (wiersz)

tusiaczek

czy ludzie sami podejmuja wszystkie decyzje?
liryczna melodia posrod traw
szuka ujscia w ludzkich sercach
kluczy po pajeczynie doznan
nie widzi wyjscia z tego labiryntu
dwie drogi
dwa drogowskazy
zycie, smierc
która droge wybierzesz ty
zycie- niespodzianki
male sukcesy, wielkie porazki
smierc- spokoj
szczescie, odpoczynek
czemu przewaznie wybieramy
trudniejsze wyjscie
a może te decyzje same się podejmuja
bo nie wiemy
kiedy przyjdzie czarna wdowa
a kiedy uwolnimy się z pajeczyny

dobry– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 1 marca 2001

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca