Literatura

nigdy (wiersz)

Evit-ka

nigdy dotąd
tak nie kochała

 

przedtem nie miała pojęcia
że najwięcej moralności jest w grzechu -

 

przysięgała że
nigdy w życiu ani w śmierci...

 

nie przyjmując do wiadomości faktu
iż oba te zjawiska często miewały złą reputację

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
afronautix
afronautix 18 maja 2012, 20:47
no i? i? e?
przysłano: 18 maja 2012 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca